MINISTRIA E ARSIMIT SPORTIT DHE RINISE

KAMPIONATET

Eventet e Fundit

Rezultatet Live

Ndiqni Rezultatet Live

LIVE STREAM

Ndiqni Live Ndeshjet

Ogert Shkrepa

Presidenti

President i Federates Shqiptare te Snookerit. Njekohesisht Drejtor i Departamentit te Pasurise ne SIGAL UNIQA Group AUSTRIA.

Floran Pustina

Zv. Presidenti

Zv. President i Federates. Ai eshte njekohesisht Partner i nje Studioje Prestigjoze Ligjore Tashko-Pustina.

Dorjan Maknori

Sekretar i Pergjithshem

Partneret

TOP